Een verrassende én duurzame business gift? Yes, please!

“Heb jij reeds voldoende water gedronken vandaag? Of slaat de hoofdpijn weer toe?”

Wist je dat hoofdpijn vaak slechts één van de vele tekenen is van dehydratatie? Hecht jouw onderneming waarde aan een gezonde levensstijl? Weet je dat voldoende, maar bovenal juiste hydratatie cruciaal is voor een gezonde levensstijl?

Wij bieden herbruikbare drinkflessen aan, maar elimineren de duivelse keerzijde van de (duurzame) medaille: miljoenen bacteriën en virussen in een herbruikbare fles! Vergeet de muffe geur van je huidige drinkfles, ga voor een smart bottle.

De Lumisan smart bottle, uitgerust met touch screen en thermometer

"Duurzaam én gezond"

Een Lumisan smart bottle komt je gezondheid ten goede omdat ze uitgerust is met UV-C technologie. Dat is een uiterst efficiënte technologie in de vorm van ultraviolet licht dat komaf maakt met vieze beestjes in je herbruikbare drinkfles.

Duurzaamheid is vandaag hot topic, maar soms is het gewoon moeilijk om oude gewoontes los te laten, zoals ook het gebruik van PET-flessen of vieze, herbruikbare drinkbussen. Wij begrijpen dat en veroverden meer dan een jaar geleden de markt met UV-C smart bottles. Hydration done right!

De Lumisan smart bottle maakt komaf met de onvermijdelijke onhygiënische keerzijde van herbruikbare drinkflessen. Onze smart bottles zijn hyper-uitgerust met UV-C-licht om jouw fles en jouw drankje te vrijwaren van bacteriën en virussen.

"Je vergeet nooit meer voldoende water te drinken"

Ze is niet alleen de meest hygiënische drinkfles! De smart bottle heeft ook een herinneringsfunctie en geeft de temperatuur van de drank weer. Kortom, alles om op een gezonde manier gebruik te maken van een duurzame drinkfles. Je vergeet nooit meer voldoende water te drinken en je verbrandt nooit meer je tong aan jouw on-the-go thee. Jawel, onze smart bottle kan óók gebruikt worden om warme dranken zoals thee ontzettend lang warm te houden!

The Lumisan smart bottle in front of the Teide (Spain)

"Lokale, Belgische expertise
is onze troef"

Hydration is fun met onze smart bottle. Onze drinkflessen zullen je niet alleen verbazen omwille van de technologie die erachter zit, maar voornamelijk om de kwaliteit die wij garanderen. Onze klanten prijzen ons keer op keer voor de voortreffelijke (snelle!)  service en kwaliteit die wij bieden. Honderden healthy people in België, Nederland en zelfs in Canada drinken al smart met onze Lumisan smart bottles. Daar zijn we als lokale Belgische producent van smart bottles zeer fier op.

"Contacteer ons vrijblijvend
en wij bieden je een oplossing op maat van jouw onderneming"

Mogen wij jouw personeel en/of klanten ook aangenaam verrassen met onze smart bottles? Wij zijn inmiddels expert in het verzorgen van business gifts. De prijzen variëren naargelang de oplage en de bijhorende volumekorting.

Heb je vragen over onze smart bottles of wil je graag vrijblijvend een offerte vragen? Contacteer ons via info@lumisan.eu. Wij helpen je heel graag verder.

Wij ondersteunen jouw gezonde missie!

 We bring the light, you shine it.